Ronaldo lachend: "Ik ging uit met de dochter van de PSV-directeur"

Ronaldo lachend in het shirt van PSV
Ronaldo lachend in het shirt van PSV Foto: © BSR Agency

Ronaldo is één van de beste spelers die ooit het shirt van PSV heeft gedragen. De Braziliaanse spits brak in Europa door in Eindhoven en zou later een prachtige carrière doormaken. Toch heeft Ronaldo ook nog altijd mooie herinneringen over zijn tijd bij PSV en dan met name over de manier waarop hij Nederlands leerde.

"Mijn leraar was vroeger een priester, dus ik kon altijd met hem bidden. Toen had ik nog niet zoveel op te biechten, haha", begint Ronaldo in de studio van ESPN Brasil, gedeeld door PSVBrasil. Vervolgens wordt de oud-PSV'er verder gevraagd naar het leren van de Nederlandse taal. Ronaldo sprak in zijn tijd bij PSV namelijk een beetje Nederlands.

En daar begint de anekdote van Ronaldo. "Wie mij daarbij het meest heeft geholpen? Veel mensen", vertelt de Braziliaan, die het verhaal met een lach brengt. "Ik begon te daten met de dochter van de directeur, Frank Arnesen. Hij was een voetballer uit Denemarken en al lange tijd de directeur van PSV. Ik ging met zijn dochter uit", aldus Ronaldo.

Lees meer:
0 reacties