Ronald Waterreus over PSV'er: "Stiekem maakt hij wel veel doelpunten"

Ronald Waterreus
Ronald Waterreus Foto: © Pro Shots

PSV wist zaterdagavond met 2-0 te winnen van FC Utrecht en middenvelder Guus Til kwam als invaller binnen de lijnen. De PSV'er was direct dreigend aanwezig, maar kende ook een vrij ongelukkige voorbereiding. Door een blessure speelde Til zaterdag pas zijn eerste minuten onder Peter Bosz. En daarbij is de concurrentie ook niet mals voor de aanvallende middenvelder.

"Ik weet niet hoe het verder moet met Guus Til", reageert Ronald Waterreus de woensdag voor de wedstrijd tegen FC Utrecht in de Skiete Willy Podcast. "Als je zelf in die positie zit, dan zul je zelf ook wel begrijpen dat er weinig perspectief begint te komen. Hoeveel wedstrijden heeft PSV vorig seizoen gespeeld? Meer dan 50? Je hebt natuurlijk wel genoeg spelers nodig."

"En met Guus Til heb je wel een speler met specifieke kwaliteiten. Heel stiekem maakt hij voor een middenvelder toch nog veel doelpunten. Het is aan de bal alleen wat minder. Wat dat betreft ben ik trouwens blij dat ik geen trainer ben. Bosz wil zo veel mogelijk goede spelers hebben, maar Til zal waarschijnlijk ook wel gaan rondkijken met zijn zaakwaarnemer om te kijken wat er allemaal mogelijk is", aldus Waterreus.

Lees meer:
0 reacties