Ronald Waterreus: "Mits in vorm en in het centrum is hij PSV-waardig"

Ronald Waterreus
Ronald Waterreus Foto: © Pro Shots

Ronald Waterreus gelooft nog altijd in PSV-verdediger Jordan Teze. De voormalig doelman van de Eindhovenaren denkt echter wel dat Teze daarvoor in goede vorm moet steken en ook op de juiste plek gebruikt moet worden.

"Ik blijf nog steeds zeggen dat Jordan Teze, mits in vorm en in het centrum, nog steeds goed genoeg is voor PSV", is Waterreus van mening in de Skiete Willy Podcast. "Er zullen nu heel veel supporters bedelen dat Doelen weer snel terugkomt van vakantie en dat is helemaal niet erg, maar in het centrum van de verdediging vind ik Teze echt wel PSV-waardig."

"Het wordt ook een beetje een vicieuze cirkel, als je daar maar naar blijft kijken", gaat de voormalig doelman van de Eindhovenaren verder over de laatste linie van PSV. "Een soort self-fulfilling prophecy: 'we hebben zo'n slechte verdediging...'.

"We zijn uitgeschakeld tegen Rangers. Benítez maakt een gruwelijke blunder op Ibrox en Ramalho thuis. Maar we hebben het alleen over Ramalho. Niet dat Benítez niet goed genoeg is, maar we hebben het alleen maar over die twee centrale verdedigers. Het lijkt wel een beetje tunnelvisie te worden, elke keer daar maar op focussen", aldus Waterreus.

Jaap Stam en André Ramalho
"André Ramalho heb jij toen in één adem genoemd met Jaap Stam" Lees ook
Lees meer:
0 reacties