Roger Schmidt had geduld met Ihattaren: "Misschien wel meer dan wij"

Roger Schmidt
Roger Schmidt Foto: © Pro Shots

Er wordt Roger Schmidt soms verweten dat hij zich niet hard genoeg heeft gemaakt voor het behouden van Mohamed Ihattaren. Toon Gerbrands gaf bij Studio Voetbal echter aan dat de voormalig trainer van PSV alles heeft gedaan om Ihattaren tevreden in Eindhoven te houden. Dat is alleen niet gelukt.

Gebrands is duidelijk over de vermeende criminele banden van Ihattaren. "Dat soort dingen waren bij ons nooit bekend", zo stelt Gebrands bij Studio Voetbal. "Bij ons deed hij het heel goed en werd hij heel snel gebracht. Toen kwam Mo in de positie dat hij niet veel meer speelde en kregen we heel veel problemen met hem, ook in relatie met zijn overleden vader. Mo heeft later gezegd dat we er alles aan gedaan hebben, dat durf ik ook te zeggen. Het is alleen niet gelukt."

"Zelfs Roger Schmidt deed zijn best", gaat Gerbrands verder. "Er werd heel vaak gezegd dat hij de schuld was van de situatie rond Mo, omdat Schmidt hem niet opstelde. Schmidt heeft eigenlijk misschien wel meer geduld gehad dan wij. Hij zei: Mo is jong, laten we het nog een keer proberen en kijken. Mensen mogen fouten maken. Maar goed, hij stelde Mo niet op en daar zat een groot deel van het conflict. Daar kon Mo moeilijk mee omgaan. Toen is hij via Mino Raiola naar Italië gegaan. Sindsdien heb ik hem niet meer gesproken."

Cody Gakpo juicht na zijn doelpunt tegen Polen

Nederland wint voor 50 (!) keer je inzet

Interlands! Het Nederlands elftal speelt zondagavond de Nations League-wedstrijd tegen België. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Oranje. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
PSV -
zo 9 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
PSV -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
FC Utrecht -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Groningen -
-
PSV -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 18 18
2 Ajax 7 17 18
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
Bekijk de hele stand