'Roger Schmidt bezig aan laatste maanden als trainer van PSV'

Roger Schmidt lijkt bezig te zijn aan zijn laatste maanden bij PSV. Dat stelt Marco Timmer. De Duitse oefenmeester en de clubleiding praten al een tijdje over het wel of niet verlengen van zijn contract.

"Misschien is het wel zijn laatste PSV-Ajax. De kans is aanwezig dat hij stopt. Op dit moment verwacht ik dat hij niet doorgaat", vertelt Timmer in VI Vandaag. De trainer heeft nog een contract tot de zomer en dan lijkt het avontuur voorbij te zijn. Algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch directeur John de Jong zitten vooralsnog niet op een lijn met Schmidt.

Vooral het te voeren aankoopbeleid zou een heet hangijzer zijn. Het is geen geheim dat de trainer de afgelopen jaren het gehele transferbeleid naar zijn hand mocht zetten met onder andere de komst van Mario Götze, André Ramalho, Yvon Mvogo, Philipp Max en Phillipp Mwene.

BetCity heeft een Boosted Odd voor het bekerduel tussen PSV en Telstar. Weet PSV te winnen eigen huis? Dan krijg je als nieuwe speler 3x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand