Roger Schmidt beseft: "Dat wisten we toen we hem contracteerden"

PSV-trainer Roger Schmidt
PSV-trainer Roger Schmidt Foto: © Pro Shots

De kritiek op Joël Drommel werd in de afgelopen weken steeds duidelijker te horen. Toch lijkt de keeper niet te hoeven vrezen voor zijn basisplaats. Eerste concurrent Yvon Mvogo is namelijk ziek.

Dit meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Nu Mvogo ziek is, lijkt Drommel het TOTO KNVB Beker-duel met Fortuna Sittard van woensdagavond als basisspeler mee te maken.

Trainer Roger Schmidt houdt vertrouwen in Drommel, maar ziet ook aandachtspunten. "Joël is een keeper die nog volop in ontwikkeling is en dat wisten we toen we hem contracteerden. We hebben er vertrouwen in dat die doorontwikkeling er gaat komen. Voor het eerst speelt hij nu een internationaal seizoen en dat geldt voor meer van onze spelers."

"Joël heeft vorig seizoen meer dan dertig wedstrijden gespeeld en daar zitten wij nu al aan in dit seizoen. Ook de druk is hier anders. Bij PSV is er meer focus van de buitenwereld omdat je voor de titel speelt, niks ten nadele van zijn vorige club FC Twente overigens. Joël is nog niet volgroeid als goalie en wij steunen hem in zijn ontwikkeling", besluit Schmidt.

Dankzij PSVFans.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 4.00 bij een bekerzege van PSV tegen Fortuna Sittard! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand