Robin Pröpper: "We speelden een goede pot, we ontregelden PSV"

Robin Propper in duel met Guus Til
Robin Propper in duel met Guus Til Foto: © Pro Shots

PSV wist in de absolute slotfase het duel met FC Twente alsnog winnend af te sluiten. De Eindhovenaren kwamen bij vlagen goed weg, maar toch steekt aanvoerder Robin Pröpper de hand in eigen boezem.

“Ik denk dat we een heel goede pot spelen, omdat we PSV ontregelen", begint Pröpper bij ESPN. "Je merkt het aan het publiek ook dat ze het lastig hadden. Als je dat voor elkaar krijgt, dan zegt dat wel genoeg. Als we de mogelijkheden beter uitspelen… We hebben er alles aangedaan om te winnen, dus dat je hem in de laatste secondes tegen krijgt, is extra zuur. We voelden, zeker na de uitschakeling tegen Dortmund, dat we de ruimtes zouden krijgen en die hebben we gehad. De laatste kans van Mitchell van Bergen zegt genoeg. PSV heeft genoeg kwaliteiten en zijn ook tot goede kansen gekomen, daar niet van, maar ik denk dat vandaag wel de dag was om punten te halen. Dan moet je een puntje koesteren, maar dan valt ‘ie in de laatste secondes."

De aanvoerder weigerde na afloop om af te geven op Max Bruns. Na zijn fout scoorde PSV de winnende treffer. "Bruns weet ook dat hij die bal moet wegroeien. Hij speelde geweldig, maar fouten horen er bij. We hadden onszelf moeten belonen en daar balen we van. We kijken niet aan individuele dingen."

Pröpper reageerde schamper bij het zien van de beelden van de afgekeurde goal van Myron Boadu. "Ik zag niet of er iets gebeurde, maar ja… De scheidsrechter zag weer wat... Haha… De scheidsrechter mag het uitleggen, ik weet het niet. Ik vind het een goal, ja. Maar zo zal ik ook weleens iets hebben meegekregen wat niks was. Er worden fouten gemaakt, dit is één ding. Wij hadden zelf andere dingen beter moeten doen en daarom staan we met lege handen", aldus Pröpper.

Lees meer:
0 reacties