Rob Scheepers: "Leedvermaak is zwak, maar soms o zo fokking lekker!"

Rob Scheepers
Rob Scheepers Foto: © Pro Shots

Rob Scheepers is natuurlijk een bekende PSV-supporter en de comedian heeft dat in een bijzondere column op geweldige wijze nog eens duidelijk gemaakt. Scheepers was namelijk te gast in Heet van de Herdgang.

"Dit seizoen heb ik vooral gejuicht, geglunderd en bewonderd", begint Scheepers in de live-uitzending van Heet van de Herdgang van het Eindhovens Dagblad. "Ik ben de afgelopen jaren Calimero genoemd, boer, pisveeër en provinciaal. En ik vind het allemaal prima, want ik hou van deze club."

"Ik wil mijn stad niet plunderen als we kampioen worden, ik wil g*dverdomme gewoon weer eens kampioen worden. Ik wil juichen als we scoren, massaal opspringen met gebalde vuist. Ik wil met mijn kinderen naar het stadion en ik wil ons Brabants fanatisme. Schreeuwen naar de grensrechter dat die bal 'godnondeju uit is, verrekt blind perd dè ge d'r bent!"

"Ik wil een directie die laat zien dat ze ballen heeft, zonder dat die daarvoor gefotografeerd moeten worden op het toilet!"
Rob Scheepers

Scheepers krijgt met zijn gesproken column meermaals de lachers op zijn hand en oogst ook het nodige applaus. Ook stak hij de draak met Ajax, dat bepaald geen gelukkig seizoen kent. "Ik wil een directie die laat zien dat ze ballen heeft, zonder dat die daarvoor gefotografeerd moeten worden op het toilet! Leedvermaak is een teken van zwakte, maar soms oh zo fokking lekker!"

"Ik wil trots zijn op Willy en Willy en op René en op Coen Dillen en op Harry en op Guus en op Berry en op Luc en Luc. Ik wil zondag als eerste bij Studio Sport, gewoon omdat we bovenaan staan. Ik wil gewoon dat we DE beste zijn. En ik wil de onophoudelijke stroom supporters uit alle steegjes zien komen. Ik wil PSV'er zijn, eeuwig trouw!", aldus Scheepers

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
3/03
PSV
14:30
Feyenoord
vr
8/03
Go Ahead Eagles
20:00
PSV
zo
17/03
PSV
20:00
FC Twente
za
30/03
NEC
16:30
PSV
di
2/04
Excelsior
20:00
PSV
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 23 66 65
2 Feyenoord 23 41 55
3 FC Twente 23 23 47
4 AZ 23 22 42
5 Ajax 23 8 36
6 Go Ahead Eagles 23 5 34
7 NEC 23 6 33
Bekijk de hele stand