"Bij PSV zijn we nu bezig met heel goed voetbal en structuur"

Dinsdag maakte PSV Vrouwen bekend het contract van aanvaller Chimera Ripa te verlengen met drie jaar. Oorspronkelijk liep haar contract tot 2025, maar de club heeft dit nu uitgebreid tot 2028.

"Ik heb er super veel zin in en ik heb gewoon het gevoel dat ik nog niet klaar ben hier bij PSV", begint Ripa haar verhaal in gesprek met PSV TV. "We gaan mijn ontwikkeling hier uitbreiden en dan zien we wel hoe het loopt", legt ze uit. "Ik ben heel tevreden met de dingen zoals ze nu lopen. Ik heb gewoon het gevoel dat ik nu bij PSV het meeste uit mijn ontwikkeling kan halen."

"Bij PSV zijn we nu bezig met heel goed voetbal en structuur. We houden elke keer ons eigen plan aan, omdat we weten wat we kunnen en in wedstrijden laten we zien dat het werkt", gaat Ripa verder. Het is niet voor niets dat Ripa een langdurig contract ondertekent. Ze heeft vertrouwen in de club.

Eerder hebben ook Gwyneth Hendriks en Nina Nijstad hun handtekening gezet. "We hebben heen en weer wat gesproken over hoe we erin staan, maar uiteindelijk moet je natuurlijk wel je eigen keuze maken." Op de vraag wat Ripa haar droom is, antwoordt ze: "Ik wil een prijs pakken. Dat zou wel echt het mooiste zijn. Dan kan ik weg, want dan is het geslaagd voor mij", zegt ze lachend.

Lees meer:
0 reacties