Riley: "Het eerste waar ik aan dacht is dat ik actrice wilde worden"

Indiah-Paige Riley heeft laten weten waarom ze voetbalster is geworden. In gesprek met PSV TV verklaart ze waarom dat zo is en wat ze vroeger wilde worden.

De aanvaller geeft aan dat ze altijd al van sporten heeft gehouden. “Welke sport dan ook. Alle sporten die ik deed vond ik leuk en ik dacht toen ook dat ik overal goed in was. Op school was ik altijd met sporten bezig en was ik altijd buiten aan het rennen en deed ik mee met wat er gebeurde. Dus het was duidelijk dat ik iets met sport ging doen.” Toch wilde ze wat anders worden toen ze klein was. “Het eerste waar ik aan dacht is dat ik actrice wilde worden. Ik weet ook niet waarom. Uiteindelijk wist ik dat het iets met sport zou worden.”

Riley kan goed verklaren waarom ze het zo fijn vindt om voetballer te zijn. Dat heeft er vooral mee te maken dat ze ervan houdt om onderdeel te zijn van een team. “Je bent samen bezig met één doel, binnen en buiten het veld. Je maakt echt vrienden voor het leven. In de voetbalwereld zit je allemaal in hetzelfde schuitje en kent iedereen elkaar, zeker bij de vrouwen. Dus ik denk dat ik daar graag onderdeel van uitmaak en dat maakt het zo mooi”, besluit de PSV'er.

Lees meer:
0 reacties