'Richy Ledezma kan op huurbasis vertrekken naar Mexicaanse club'

Richard Ledezma namens PSV
Richard Ledezma namens PSV Foto: © BSR Agency

Richy Ledezma komt bij PSV niet meer in het stuk voor en een (tijdelijk) vertrek uit Eindhoven lijkt voor de voetballer het beste. De Amerikaanse middenvelder zou in de belangstelling staan van het Mexicaanse Chivas Guadalajara.

De club van de Spaanse oud-verdediger en huidig sportief directeur Fernando Hierro zou de aanvallende middenvelder van PSV graag toevoegen aan de selectie, zo weet Horizontes 365. PSV zou volgens het medium daarnaast wel oren hebben om Ledezma tijdelijk bij Chivas te stallen. Het Mexicaanse medium stelt dat Chivas Guadalajara zelfs al begonnen zou zijn met de onderhandelingen met PSV.

Richy Ledezma kwam in de winter van het seizoen 2018/2019 naar PSV. De voetballer vertrok uit zijn geboorteland Amerika, waar hij speelde bij Real Salt Lake. In Eindhoven begon hij in de jeugdopleiding van PSV, terwijl hij in 2023 voor even terugkeerde naar de Verenigde Staten. Hij tekende op huurbasis bij New York City. Namens PSV speelde Ledezma tot dusver 23 officiële wedstrijden in PSV 1, waarin hij één keer scoorde.

Lees meer:
0 reacties