René van der Gijp keurt actie PSV af: "Dat kan je niet maken"

René van der Gijp vindt het niet kunnen dat PSV deze week naar Ibiza gaat. De Eindhovenaren spelen zondag nog de laatste wedstrijd van het seizoen. 

Tegenstander RKC Waalwijk strijdt de laatste speelronde nog tegen degradatie, dus vindt Van der Gijp het niet eerlijk voor Excelsior dat de kampioen er deze week tussenuit knijpt. "Ik vind dat het niet kan als je tegen een club speelt waar het er nog toe doet. Als je tegen Almere of Sparta gespeeld had, ga dan lekker naar Ibiza, maar nu kan je het niet maken", stelt de analist in Vandaag Inside

Valentijn Driessen is het eens met zijn collega en merkt dat PSV het nu ondanks alle te verbreken records 'laat lopen'. "Ze hebben het tegen NEC al laten lopen en tegen FC Utrecht. Als je dan nu ook nog de eindstand van de competitie gaat bepalen, want RKC is gewoon een zwakke ploeg", aldus de journalist. "Luuk de Jong moet topscorer van Nederland worden, dus die moet er sowieso drie of vier maken. Daar kan Excelsior wel van profiteren en dat hoort niet nee."

Lees meer:
0 reacties