René van de Kerkhof: "Hij heeft een paar moeilijke maanden gehad"

René van de Kerkhof
René van de Kerkhof Foto: © Pro Shots

Dinsdagavond staat de kraker in de achtste finales van de Champions League op het programma voor PSV. De Eindhovenaren spelen tegen Borussia Dortmund, maar moest in aanloop naar dat duel eerst nog zien af te rekenen met Heracles Almelo. René van de Kerkhof kon bepaald niet genieten van de wedstrijd van vrijdagavond.

"Het was saai tegen Heracles", vertelt René in het radioprogramma WAKKER! van Omroep Brabant. "Dortmund is een tegenstander van een heel ander kaliber. Maar ik denk dat PSV er toch wel klaar voor is. De ploeg heeft het goed gedaan, er zijn geen blessures opgelopen. Dinsdag moet het gebeuren."

René verwacht daarnaast dat oud-PSV'er Donyell Malen er wel weer staat bij de Duitse tegenstander. Malen was tegen VfL Wolfsburg nog afwezig met een lichte blessure. "Ik denk dat hij wel gaat spelen. Malen doet het de laatste weken toch weer goed, hij scoort weer. Ik vind het ook leuk om hem weer terug te zien."

"Hij heeft een paar moeilijke maanden gehad, maar hij zal dinsdag toch weer in de basis staan en dan zal hij goed zijn best willen doen om zich tegen zijn oude club te profileren. Maar ik denk dat PSV er helemaal klaar voor is. Ik denk dat ze met bescheiden cijfers, 1-0, gaan winnen", aldus Van de Kerkhof.

Lees meer:
0 reacties