René van de Kerkhof haalt uit: "Onbegrijpelijk, hij was anti-PSV"

René van de Kerkhof
René van de Kerkhof Foto: © Pro Shots

PSV was zondagmiddag met 1-2 te sterk voor PSV, waarmee de Eindhovenaren op een voorsprong van maar liefst 10 punten op de Rotterdammers zijn gekomen. Het was echter niet allemaal positiviteit wat de klok sloeg in De Kuip, zo zagen Willy en René van de Kerkhof.

"Die rare actie van Hartman tegen Teze... Dat was minstens geel maar eigenlijk rood", begint René over de arbitrage in de Willy & René PSV Podcast van Omroep Brabant. "De hele eerste helft was scheidsrechter Makkelie anti-PSV. Hij floot steeds voor overtredingen van PSV maar zag heel veel van Feyenoord door de vingers. Gelukkig trok hij in de tweede helft een beetje bij. Ik vind het onbegrijpelijk dat de KNVB hem naar zo'n wedstrijd stuurt."

Daarnaast was broer Willy ook kritisch op een aantal spelers van PSV. "Benitez wilde kennelijk dat het nog even spannend werd. Bij die tegengoal ging hij met één hand naar de bal in plaats van twee. En ondanks de assist bij de eerste goal vond ik Bakayoko ook niet goed spelen", aldus Van de Kerkhof.

Lees meer:
0 reacties