René van de Kerkhof: "Feyenoord gaat hier dikke klop krijgen"

Willy en René van de Kerkhof in het Philips Stadion
Willy en René van de Kerkhof in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

De gebroeders Willy en René beleefden allebei een prachtige voetbalcarrière. Samen speelden ze even bij FC Twente, maar het langst gezamenlijk bij PSV. Laat dat nou de club zijn waar Feyenoord het aankomende week tegen op neemt en daar willen de heren wel een voorspelling voor geven, zo is te horen in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant.

Aangezien de Eindhovenaren tien punten voorstaan, kunnen ze de genadeklap uitdelen aan de regerend landskampioen in de titelrace. "Ze zullen Feyenoord willen opvreten, , laat ik het zo zeggen. Daar heb je gewoon de vorm voor", is René overtuigd. "Ik denk dat Feyenoord hier dikke klop gaat krijgen."

Willy van de Kerkhof is gematigder. "Maar vergis je niet, ze spelen niet slecht Feyenoord. Ook in Italië speelden ze goed, oppassen." René: "Ja, je moet altijd oppassen. Maar ik denk dat zondag een hele andere wedstrijd gaat worden. Dat Feyenoord toch wel in de verdediging gaat. Gimenez scoort ook niet meer zoals hij gewend is, hij is niet meer topscorer. Daar staat Luuk de Jong. Maar ik zie Feyenoord hier kansloos zijn.

Lees meer:
0 reacties