Ramzi staat voor mooie stap: "Hoop zeker weer terug te keren bij PSV"

Adil Ramzi op De Herdgang
Adil Ramzi op De Herdgang Foto: © Pro Shots

PSV moet naar alle waarschijnlijkheid op zoek naar een nieuwe trainer voor Jong PSV. Adil Ramzi, die afgelopen seizoen voor de groep stond, heeft een aanbieding gekregen van de Marokkaanse topclub Wydad AC Casablanca.

"Het is heel moeilijk om PSV te verlaten, omdat het voelt als mijn tweede huis. Maar het klopt dat er interesse is", zo bevestigt Ramzi zaterdagavond in een eerste reactie aan het Eindhovens Dagblad. "Ik ben PSV ontzettend dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Dat vergeet ik mijn leven niet meer."

Ramzi stelde zich na het plotselinge vertrek van Ruud van Nistelrooij nog kandidaat om hem op te volgen, maar de clubleiding koos voor Peter Bosz. "Dat de club daar niet voor heeft gekozen, begrijp ik volkomen. Ik wilde wel aangeven dat ik in mezelf geloof. In de toekomst hoop ik zeker weer terug te keren bij PSV. Deze club heeft mij zoveel gegeven", aldus Ramzi.

Nu kan hij dus alsnog bij een eerste elftal aan de slag, bij een topclub in Afrika. "Trainer worden is een hele bijzondere stap geweest en ik had het ook zeker nog een seizoen willen doen. Wel is er nu de kans om hoofdcoach te worden en als dat helemaal rondkomt, wil ik ervoor gaan."

Lees meer:
0 reacties