Ramalho: "PSV heeft me een nieuw contract aangeboden, maar..."

André Ramalho geniet van het kampioenschap van PSV
André Ramalho geniet van het kampioenschap van PSV Foto: © Pro Shots

André Ramalho kan nog niet zeggen of hij ook na dit seizoen nog bij PSV speelt. De verdediger heeft een aanbieding gekregen van de kersverse landskampioen, maar wil daar nog geen besluit over nemen.

"Voor mijn schorsing speelde ik vrijwel alles en soms zat ik op de bank, dat vond ik niet leuk. Maar ik heb het team geholpen om vaak de nul te houden", geeft de Braziliaan aan bij ESPN. "Het hele team heeft het goed gedaan, niet alleen aanvallend, ook verdedigend. Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen. Ondanks alle kritiek, heb ik laten zien dat ik hier ook aan bijgedragen heb."

Ramalho was niet altijd onomstreden in de Eindhovense formatie, maar zelf wijst de verdediger naar zijn statistieken: "Natuurlijk vond ik dat niet leuk, maar het is een teamspel. Ik heb meer dan 120 wedstrijden gespeeld voor PSV, onder drie verschillende trainers, dus ik denk dat ik iets goed gedaan heb. Ik zal altijd mijn best blijven doen."

Waar zijn toekomst ligt? "Ik weet het niet, daar moet ik over nadenken. PSV heeft me een nieuw contract aangeboden, maar ik moet nadenken over wat het beste is voor mij en mijn familie", zei Ramalho.

Lees meer:
0 reacties