Rafael van der Vaart voorspelt: "Zij worden volgend jaar kampioen"

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart Foto: © Pro Shots

Rafael van der Vaart denkt dat ook voor volgend seizoen de kampioen al wel bekend is. De voormalig middenvelder van Oranje denkt namelijk dat PSV ook volgend jaar de beste van Nederland gaat worden.

"Maar grotendeels zal de selectie intact blijven. Waar ze echt versterking kunnen gebruiken is centraal achterin. Ze hebben een snelle, sterke centrale verdediger nodig", begint Ibrahim Afellay bij NOS Studio Voetbal. "Ajax moet opnieuw opgebouwd worden en Feyenoord verliest een heel belangrijke schakel in de organisatie. Voor zover ik weet blijft de trainer bij PSV. En de spelersgroep blijft intact. Dat is de ideale mix om dat verder uit te bouwen."

Van der Vaart sluit zich bij Afellay aan. "Ik denk dat PSV volgend jaar ook kampioen gaat worden. Ook omdat ze individueel iets meer hebben dan de rest, zeker als iedereen weer fit is, dus ook Noa Lang. Dan kun je nog zo’n slechte wedstrijd spelen, maar hebben ze altijd twee of drie spelers die het in hun eentje kunnen beslissen. Dat vind ik altijd wel lekker in een team."

Lees meer:
0 reacties