Rafael van der Vaart: "Hij is de enige PSV'er die commentaar krijgt"

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart Foto: © Pro Shots

Rafael van der Vaart is gedurende het seizoen al meermaals enthousiast geweest over het spel van PSV. De voormalig Ajacied heeft genoten van de Eindhovenaren, al zag hij ook één speler die wél kritieken te verwerken kreeg.

"De enige die bij PSV commentaar krijgt, dat is Ramalho", zegt Van der Vaart bij Rondo van Ziggo Sport. "Eigenlijk komt hij er altijd het slechtste uit, terwijl hij vrij behoorlijk speelt. Elke belangrijke wedstrijd werd een middenvelder in de verdediging gezet. Dat is apart, maar ik vind het ook wel weer leuk. Dat een trainer dat durft en er vanuit gaat dat zij de bal hebben."

"Wat dé kracht van PSV is geweest dit seizoen? Het voetbal", reageert tafelgenoot Youri Mulder. "Ze hadden eerst allemaal brekers, ook op het middenveld. Maar Bosz heeft er wel echt voetbal ingebracht. En de transferperiode is ongelooflijk goed gelukt. Dus Brands en Stewart hebben daar heel goed werk afgeleverd. En daar kon Bosz heel goed mee werken."

"Ze hebben misschien risico's genomen en veel geld geïnvesteerd, maar dat wel heel erg goed besteedt. Het enige wat ik niet verstandig vond was dat ze Vertessen hebben laten gaan. Dat is wel een speler die ik had gehouden, ook al was dat een gepasseerd station", aldus Mulder.

Lees meer:
0 reacties