Quinten Timber geïrriteerd: "We moeten niet bezig zijn met PSV"

Quinten Timber tegen FC Volendam
Quinten Timber tegen FC Volendam Foto: © BSR Agency

Quinten Timber stond na afloop van het duel tussen FC Volendam en Feyenoord niet al te vrolijk voor de camera. De middenvelder baalde van het puntenverlies van de Rotterdammers in het vissersdorp.

"We kunnen wel bezig zijn met de scheidsrechter, maar we hebben tien minuten extra tijd gekregen en je hebt negentig minuten gehad om te scoren, dat hebben wij niet gedaan", vertelt Timber bij ESPN. "Als je niet goed bent aan de bal en zij er een vechtwedstrijd van maken, dan maak je het gewoon te moeilijk voor jezelf. Als je dan ook niet de kansen afmaakt die je krijgt, dan wordt het een moeilijke wedstrijd. Het is gewoon vervelend dat het 0-0 is geworden."

De voorsprong van PSV bedraagt door het gelijke spel in Volendam nu weer negen punten. "Ik denk dat we op dit moment niet bezig moeten zijn met PSV en naar onszelf moeten kijken. We moeten door naar de Klassieker en kritisch kijken naar onszelf. We zijn gebrand, maar wat we vandaag hebben laten zien kan gewoon niet. We moeten ons herpakken voor de supporters", aldus Timber.

Lees meer:
0 reacties