PSV zorgenvrij richting FC Twente? "Lijkt niet al te ernstig"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

PSV speelde woensdagavond nog tegen Borussia Dortmund, maar wacht zondag de volgende topper. Dan komt FC Twente op bezoek in het Phillips Stadion.

Peter Bosz is op zijn hoede voor de Tukkers. "FC Twente is een goede ploeg, gedegen. Het is duidelijk hoe ze spelen en met wie ze spelen. Ze staan terecht derde, zijn thuis zeer sterk en uit zijn ze in de loop van het seizoen verbeterd", vertelt de oefenmeester vrijdagmiddag op de persconferentie, geciteerd door Eindhovens Dagblad.

Dat PSV woensdag nog diep moest gaan in Dortmund heeft zijn sporen achtergelaten op de spelers, maar Bosz maakt zich geen zorgen over hun inzetbaarheid tegen FC Twente. "Er zijn nog wat lichte klachten en een paar jongens hebben niet getraind, maar het lijkt richting zondag allemaal niet al te ernstig”, laat hij weten. "De wedstrijd van deze week was intensief, maar we hebben eerder dit programma gehad en hebben bijna alle duels na de Champions League-ontmoetingen ruim gewonnen."

Bosz mist nog wel Noa Lang en Ismael Saibari. Het duo is al langere tijd geblesseerd, al liet de oefenmeester wel weten dat Saibari na de interlandperiode wordt terugverwacht.

Lees meer:
0 reacties