PSV wint prijs: club wint Fan Award in Azerion Vrouwen Eredivisie

Veerle Buurman (PSV) deelt handtekeningen uit in het Philips Stadion
Veerle Buurman (PSV) deelt handtekeningen uit in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Woensdag viel PSV in de prijzen tijdens het Kenniscongres Betaald Voetbal van KNVB Expertise. Tijdens de afsluiting van het congres werden de Fan Awards en Partner Awards per divisie uitgereikt, waarbij PSV als winnaar werd uitgeroepen in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Tijdens het Kenniscongres Betaald Voetbal van KNVB Expertise werden de Fan Awards en Partner Awards uitgereikt aan clubs die door hun supporters en partners hoog werden gewaardeerd. In de Eredivisie voor mannen was Go Ahead Eagles de winnaar met een score van 8,3, terwijl PSV de eerste plaats behaalde in de Azerion Vrouwen Eredivisie met een indrukwekkende 8,6.

Cambuur en FC Groningen waren de best gewaardeerde clubs in de Keuken Kampioen Divisie, met respectievelijk een score van 7,82 en 7,81. SC Cambuur pakte hierbij nipt de award. Heracles Almelo ontving de Partner Award in de Eredivisie met een indrukwekkende score van 9,0, nadat ze vorig jaar dezelfde eer behaalden in de Keuken Kampioen Divisie. De Graafschap volgde Heracles op met een Partner Award in de Keuken Kampioen Divisie, met een score van 8,6.

Lees meer:
0 reacties