SAMENVATTING | PSV boekt makkelijke zege op tiental Heracles

PSV heeft vrijdagavond een makkelijke zege geboekt op Heracles Almelo. Wel speelde PSV bijna de gehele wedstrijd met een man meer door een vroege rode kaart voor de bezoekers.

Na 13 minuten zat de wedstrijd er al op voor Bryan Limbombe. Hij zette een harde tackle in. Scheidsrechter Ingmar Oostrom was onverbiddelijk en stuurde de Belg uit het veld met een rode kaart. Vijf minuten later was het Luuk de Jong, die op aangeven van Joey Veerman, de 1-0 wist te maken. Dat was tevens de ruststand.

Nadat er een kwartier was gespeeld, wisten de Eindhovenaren hun voorsprong te verdubbelen. Het was Olivier Boscagli die, op aangeven van Malik Tillman, PSV op een comfortabele voorsprong van 2-0 bracht. Dat was ook de eindstand van deze wedstrijd. PSV staat nu stevig bovenaan in de Eredivisie met 62 punten uit 22 wedstrijden.

Komende dinsdag speelt PSV in Eindhoven de heenwedstrijd tegen Borussia Dortmund in de achtste finale van de Champions League. Die wedstrijd begint om 21:00. Op zaterdag 24 februari gaat de ploeg van Peter Bosz in de Eredivisie op bezoek bij PEC Zwolle. Dan is de aftrap om 20:00.

Lees meer:
0 reacties