'PSV wil twee talenten op huurbasis laten vertrekken uit Eindhoven'

Fode Fofana tegen AC Milan
Fode Fofana tegen AC Milan Foto: © Pro Shots

PSV staat open om twee talenten uit de eigen opleiding te verhuren. Doelman Kjell Peersman en Fodé Fofana mogen PSV tijdelijk verlaten om elders ervaring op te doen.

Zo weet Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad te melden. Beide talenten zijn momenteel met Jong PSV op trainingskamp in Oostenrijk, maar zouden dus tijdelijk mogen vertrekken uit Eindhoven.

Fofana werd de voorbije seizoenen geteisterd door fysiek leed, maar is weer volledig fit. De 20-jarige spits geldt al een aantal jaren te boek als een groot aanvallend talent en staat in de belangstelling van de nodige clubs uit de Nederlandse Eredivisie.

Doelman Peersman maakte vorig jaar als vierde doelman nog deel uit van de A-selectie van PSV en heeft ook de nodige wedstrijden namens Jong PSV in de benen De 19-jarige sluitpost heeft in het Philips Stadion nog een contract tot medio 2026, maar mag dus ook verhuurd worden. Peersman stond eerder al in de belangstelling van FC Eindhoven, maar zij hebben reeds Jorn Brondeel gecontracteerd.

Lees meer:
0 reacties