'PSV wil snel duidelijkheid geven over aflopende contracten'

André Ramalho
André Ramalho Foto: © Pro Shots

PSV moet voor komende zomer een aantal beslissingen nemen over spelers met aflopende contracten. Bij het eerste elftal gaat het om André Ramalho, Shurandy Sambo en Boy Waterman.

Volgens het Eindhovens Dagblad is het contract van Waterman al opgezegd, maar wil PSV nog in gesprek over een verlenging in een andere functie. De derde keeper, die in twee jaar in Eindhoven geen minuut onder de lat stond, kan mogelijk door in de rol als keeperstrainer. Het contract van Sambo is nog niet opgezegd, dus is er nog de mogelijkheid voor een verlenging. Of de verdediger wil blijven, moet nog duidelijk worden.

Datzelfde geldt voor Ramalho. PSV wil de Braziliaan voor 1 mei duidelijkheid geven, maar ook de verdediger zelf zal moeten besluiten of hij in Eindhoven een reserverol kan opbrengen. Verder is PSV met talenten Tim van den Heuvel, Mohamed Nassoh, Mylian Jiménez en Koen Jansen in gesprek over een nieuwe contract, al genieten Jimenez en Nassoh veel interesse van andere clubs. Tai Abed, Yaël Gil y Muiños en Bram Rovers lijken komende zomer te vertrekken.

Lees meer:
0 reacties