'PSV wil enkele miljoenen voor Götze van geïnteresseerde clubs'

Mario Gotze in het uitshirt van PSV
Mario Gotze in het uitshirt van PSV Foto: © Pro Shots

PSV weet niet of Mario Götze komend seizoen nog in Eindhoven speelt. De aanvallende middenvelder heeft het naar zijn zin in het Philips Stadion, maar staat ook open voor een transfer.

"PSV zit nu in spanning of ‘Super Mario’ de komende periode blijft", schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. De middenvelder kwam twee seizoenen geleden door Roger Schmidt naar PSV en de Duitse oefenmeester zou hem ook nu maar wat graag meenemen naar Benfica.

Mocht de Portugese club serieus interesse tonen in de middenvelder, dan moeten er volgens Elfrink 'enkele miljoenen' overgemaakt worden naar PSV. Götze liet onlangs weten dat hij gelukkig is bij PSV, maar dat hij ook openstaat voor een club in een grote competitie. Schmidt denkt hem te kunnen verleiden voor een avontuur in de Portugese zon.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties