PSV wil beloftenelftal een upgrade geven met spelers van buiten

Wil Boessen
Wil Boessen Foto: © Pro Shots

Het lijkt erop dat in de opleiding van PSV een aantal spelers door zal schuiven naar de beloften. Dat schrijft clubwatcher Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad.

Het lijkt erop dat volgend seizoen meerdere spelers uit de jeugdopleiding zullen doorstromen naar Jong PSV. Onder andere Wessel Kuhn lijkt één van hen te zijn. Kuhn zit namelijk al best vaak bij de selectie van de beloften en doet het daar goed. Zijn contract loopt dan ook nog wel een tijdje door.

Bij Onder 18 lopen ook een paar talenten rond die al een paar keer hebben meegetraind met de hoofdmacht. Dit zijn Yiandro Raap en Raf van de Riet. Het is alleen zo dat hun contracten wel bijna aflopen. PSV hoopt het contract van Raap en Van de Riet dan ook graag te verlengen.

Daarnaast wil de club uit Eindhoven ook wat talenten van buiten naar PSV halen voor het beloftenelftal. De club vindt namelijk dat het team zowel in aanvallend als verdedigend opzicht een upgrade kan gebruiken. De resultaten van Jong PSV vallen dit seizoen namelijk best wel tegen. De beloften staan momenteel op de zeventiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie, en dat komt onder andere door de grote hoeveelheid tegendoelpunten die ze krijgen.

Lees meer:
0 reacties