PSV Vrouwen haalt wederom Oranje-international: "Grote ambities"

Siri Worm tekent bij PSV
Siri Worm tekent bij PSV Foto: © PSV Media

In navolging van Kika van Es en Inessa Kaagman trekt PSV Vrouwen wederom een OranjeLeeuwin aan. De Eindhovenaren hebben zich voor komend seizoen versterkt met Siri Worm.

De 30-jarige verdedigster keert daarmee na vijf jaar terug in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Worm komt transfervrij over van Eintracht Frankfurt.

Worm heeft een tweejarig contract getekend in Eindhoven. "Ik ben blij om terug te keren naar Nederland. Een buitenlands avontuur stond hoog op mijn lijstje en heeft me ontzettend veel gebracht", reageert de Oranje-international via haar management FlowSports.

Ze vervolgt: "Met leerzame en mooie ervaringen keer ik nu terug en hoop ik van waarde te kunnen zijn voor PSV. De ambities zijn groot en daar houd ik van. Ik kan niet wachten om in Eindhoven op het veld te staan", aldus Worm.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties