'PSV twijfelt over CJ Egan-Riley': "Voldoet nog niet aan de norm"

CJ Egan-Riley tegen FC Groningen
CJ Egan-Riley tegen FC Groningen Foto: © BSR Agency

PSV is nog volop bezig met het huidige seizoen, maar achter de schermen worden de eerste beslissingen alweer genomen voor het volgende. Eén van die beslissingen gaat over de optie tot koop op CJ Egan-Riley, van wie de club nog niet geheel overtuigd is.

De Engelsman wordt sinds de winterse transferperiode gehuurd van Burnley FC en de Eindhovenaren hebben dus ook een optie tot koop bedongen, maar volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is nog lang niet zeker of deze gelicht gaat worden. "In de eerste duels voldeed Egan-Riley nog niet volledig aan de sportieve norm", zo schrijft de PSV-watcher.

CJ Egan Riley kwam dus afgelopen januari over vanuit Engeland naar Eindhoven. De centrale verdediger begon zijn loopbaan in de jeugd van Manchester City, waarna hij in de zomer van 2022 transfervrij vertrok naar Burnley FC. Een half jaar later verkaste hij op huurbasis naar het Schotse Hibernian, om in de zomer van 2023 weer terug te keren bij Burnley. Tot dusver speelde Egan-Riley zeven wedstrijden namens Jong PSV.

Lees meer:
0 reacties