'PSV toont momenteel als enige concrete interesse in Driouech'

Couhaib Driouech
Couhaib Driouech Foto: © Orange Pictures

PSV is momenteel de enige club met concrete interesse in buitenspeler Couhaib Driouech, zo laat de journalist weten bij de Kick-Off Podcast van De Telegraaf.

Ook Ajax zou geïnteresseerd zijn in de aanvaller van de Kralingers, maar dat zou niet concreet zijn. Bij PSV zou de interesse dat wel zijn. "Ik denk dat hij voor PSV een heel nuttige kracht is, achter de spelers die er nu staan. Maar ik denk dat hij voor dit Ajax een onmiddellijke meerwaarde kan hebben," laat Verweij weten.

Ook Jeroen Kapteijns laat weten dat de Eindhovenaren, net als afgelopen winter, concrete interesse hebben in de Excelsior-speler. Ook hij vindt dat hij nog niet op het niveau van PSV zit. "Op dit moment niet, maar die potentie heeft hij. Hij heeft natuurlijk een enorme kwaliteit met zijn snelheid. Maar als je in zo'n omgeving komt, word je ook beter. Ik denk alleen niet dat hij nu als basisspeler waardig is bij PSV."

Bij de Kralingers heeft Driouech dit seizoen zes doelpunten gemaakt en was hij zes keer aangever. Afgelopen winter ketste een transfer naar PSV af omdat de clubs er niet uitkwamen. Technisch directeur Earnest Stewart hoopt hem deze zomer voor minder geld op te kunnen pikken. Het zou gaan om zo'n twee miljoen euro.

Lees meer:
0 reacties