'PSV toont belangstelling in begeerde speler van SC Heerenveen'

Een blije Milan van Ewijk
Een blije Milan van Ewijk Foto: © Pro Shots

De kans bestaat dat Milan van Ewijk na één seizoen alweer vertrekt bij SC Heerenveen. De rechtervleugelverdediger wordt aan meerdere clubs gelinkt, waaronder PSV.

Naast PSV zouden ook Stade Brest, Lille, Celtic en Queens Park Rangers de jeugdinternational volgen, weet Voetbal International te melden. SC Heerenveen zou een 'Denzel Dumfries-achtig bedrag' in het hoofd hebben voor Van Ewijk. Dumfries vertrok in 2018 van SC Heerenveen naar PSV en leverde de Friezen vijf miljoen euro op. Ook Dumfries speelde slechts één seizoen in het Abe Lenstra Stadion.

PSV zou in Van Ewijk een versterking voor de toekomst zien. Het lijkt erop dat de club deze zomer gaat doorselecteren op de backposities, wat zomaar eens ten koste zou kunnen gaan van Phillipp Mwene. Van Ewijk heeft in Heerenveen nog een contract tot medio 2025

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties