PSV-tegenstander aangepakt: "Het team draagt een virus bij zich"

Donyell Malen en Edin Terzic
Donyell Malen en Edin Terzic Foto: © Pro Shots

PSV neemt het op 13 maart in het Signal Iduna Park op tegen Borussia Dortmund. De Duitse grootmacht draait een wisselvallig seizoen in de Bundesliga, waardoor het nog altijd onrustig is rondom trainer Edin Terzic. Lothar Matthäus vraagt zich af in hoeverre de resultaten met de hoofdtrainer te maken hebben.

"Er is iets mis met het team. Het lijkt wel alsof het een virus bij zich draagt", schrijft Matthäus in zijn column in Sky Deutschland. "Komt dat door Edin Terzic? Ik weet het niet. Misschien had Terzic er nog wel een of twee spelers bij willen hebben."

Matthäus denkt te weten dat de trainer niet op één lijn zit met technisch directeur Sebastian Kehl. "Je moet met elkaar afstemmen op welke posities en hoe je jezelf wil versterken", gaat hij verder. De voormalig international van Duitsland vind ook dat de club afscheid moet nemen van iconen als Mats Hummels en Marco Reus. Beiden hebben een aflopende verbintenis, maar stonden tegen PSV in de basis.

"Je moet aan de toekomst denken en daar nu al op inspelen. Daarom zouden Mats Hummels en Marco Reus niet langer een rol moeten spelen. Als er dan toch iets moet veranderen, doe het dan ook goed, zonder rekening te houden met de sentimenten", aldus Matthäus.

Lees meer:
0 reacties