PSV-talent maakt indruk: "Er wordt enorm veel van hem verwacht"

Tygo Land tijdens zijn debuut voor PSV
Tygo Land tijdens zijn debuut voor PSV Foto: © Pro Shots

Er is momenteel weinig mis met de fitheid van de spelers van PSV, zo ziet clubwatcher Rik Elfrink. Trainer Peter Bosz is meer dan tevreden over zijn selectie en de breedte van het team.

"De club wil dat na de winterstop graag zo houden en tegelijkertijd moet er voor alle spelers perspectief op speeltijd blijven", schrijft Elfrink in het Eindhovens Dagblad. "Mede daarom denkt Bosz dat de huidige PSV-selectie nu precies groot genoeg is."

Elfrink vervolgt: "Hij gaat uit van gemiddeld drie geblesseerden en houdt dan sowieso nog zo’n twintig manschappen over, exclusief een aantal Jong PSV’ers. Zij worden niet meegerekend bij de aantallen en moeten hun speelminuten vooral in Jong PSV maken, om er volgend seizoen te kunnen staan."

De clubwatcher concludeert dat vooral één talent het hardst op deur bonst van het Philips Stadion. "Mocht het mogelijk of noodzakelijk zijn, dan kunnen ze misschien ook voor het eerste elftal van waarde zijn. Onder anderen van middenvelder Tygo Land (17) wordt enorm veel verwacht", aldus Elfrink.

Lees meer:
0 reacties