PSV staat voor eerste test: "Voor sommigen de kans van hun leven"

Peter Bosz tijdens de eerste training van PSV
Peter Bosz tijdens de eerste training van PSV Foto: © Pro Shots

PSV is deze week begonnen aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Komende zaterdag staat zelfs de eerste (kleine) test al op het programma: de ploeg van trainer Peter Bosz oefent achter gesloten deuren tegen Sint-Truiden.

Ondanks dat er niets op het spel staat denkt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad toch dat sommige spelers iets willen bewijzen. "Feitelijk niets op het spel, maar voor een paar jonge talenten kan het oefenduel toch aanvoelen als de kans van hun leven. Spelen in het shirt van PSV 1 is ook in een oefenduel buitengewoon eervol, als je dat nog nooit eerder hebt gedaan", aldus de PSV-watcher.

Elfrink verwacht dat Bosz tegen Sint-Truiden twee verschillende elftallen 45 minuten gaat laten spelen. Daarnaast zouden ook wat invallers de kans kunnen krijgen van de nieuwbakken PSV-trainer. De journalist is met name benieuwd naar hoe de achterhoede van PSV zich gaat verhouden.

Zo zijn Phillipp Mwene en Shurandy Sambo nog niet beschikbaar. Hierdoor zou Jordan Teze aan de rechterkant opgesteld kunnen worden, terwijl Bosz ook kan kiezen voor de 19-jarige Livano Comenencia. In dat geval kan Teze terug naar het centrum, waar ook Olivier Boscagli 'gewoon' beschikbaar is. Op de linkerkant is Patrick van Aanholt ook al beschikbaar.

Lees meer:
0 reacties