PSV speelt 'Thijswedstrijd' tegen AZ: "Willen 100.000 euro ophalen"

Thijs Slegers als perschef van PSV
Thijs Slegers als perschef van PSV Foto: © BSR Agency

De Supportersvereniging van PSV heeft de thuiswedstrijd van PSV tegen AZ aangegrepen om nog een keer aandacht te vragen voor de stichting Matchis. Ondertussen is het iets langer dan een jaar geleden dat Thijs Slegers overleed en de perschef van PSV zette zich in zijn laatste dagen met ziel en zaligheid in voor deze stichting en bloedbank Sanquin.

"Voorafgaand aan de wedstrijd is er bij alle ingangen van het stadion en op het FANplein de mogelijkheid om te doneren; cash of via een QR code", meldt de Supportersvereniging PSV. "Om aandacht te vragen wordt er bij de opkomst van de spelers door Lighttown Madness een spandoek getoond op de Oost-tribune. In de rust van de wedstrijd PSV – AZ doet Frank Lammers, via de grote schermen in het Philips Stadion, een oproep aan alle supporters van PSV om te doneren."

"Aan alle supporters wordt gevraagd om 1 euro te doneren aan Matchis Fonds Stamceldonatie. Dit kan door middel van cash geld in de collectebussen of het scannen van de QR code die op alle schermen van het stadion te zien is. Supporters die hun bekers en petflessen inleveren aan de bar kunnen afzien van het statiegeld zodat dit geld ten goede komt aan Stichting Matchis."

Paul van Tatenhove, een strijder tegen kanker en verbonden aan PSV, heeft op het sterfbed van Slegers beloofd om de missie van de perschef door te zetten. "We willen minimaal 100.000 euro ophalen. Dat moet samen met alle supporters in Nederland toch lukken?!", aldus Van Tatenhove.

Lees meer:
0 reacties