PSV roept supporters op: "Samen achter PSV, samen in het rood"

Supporters van PSV tegen Rangers FC
Supporters van PSV tegen Rangers FC Foto: © Pro Shots

PSV speelt vrijdagavond eerst de Eredivisiewedstrijd tegen Heracles Almelo, waarna de blik al snel zal gaan richting de dinsdagavond. Dan hervatten de Eindhovenaren de campagne in de Champions League en PSV doet een oproep aan de supporters.

"Samen achter PSV, samen in het rood", is de duidelijke boodschap die PSV plaatst op het eigen X-account. De oproep betreft de wedstrijd tussen PSV en Borussia Dortmund van aanstaande dinsdag in het Philips Stadion. De Eindhovenaren ontvangen die avond de Duitse tegenstander in de achtste finales van de Champions League.

Eerder deed PSV al eenzelfde soort oproep. In het thuisduel tegen het Schotse Rangers FC moest op 30 augustus 2023 plaatsing voor de groepsfase van de Champions League bewerkstelligd worden. Ook toen riep de club haar supporters op om massaal in het rood te komen, wat een prachtig beeld in het Philips Stadion opleverde. Ook werd die avond het gewenste resultaat geboekt, want Rangers FC werd natuurlijk op een 5-1 nederlaag getrakteerd.

PSV fans tijdens het duel tegen Rangers FC in het Philips Stadion
PSV fans tijdens het duel tegen Rangers FC in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots
Lees meer:
0 reacties