PSV reageert op statement Noa Lang: "Niet de juiste omschrijving"

Noa Lang
Noa Lang Foto: © Pro Shots

Noa Lang bracht dinsdagavond naar buiten dat er driemaal een verkeerde diagnose is gesteld bij de aanvaller. De PSV'er miste een groot gedeelte van het seizoen door blessureleed.

"Drie verkeerde diagnoses is niet de juiste omschrijving, maar het klopt dat de keuzes van onze staf met betrekking tot Noa zijn blessure niet altijd goed hebben uitgepakt", reageert de club op het statement van Lang, geciteerd door Voetbal International. "We hebben hier verantwoordelijkheid voor genomen en daarna ook de hulp van een professor ingeschakeld", aldus een woordvoerder van PSV.

Noa Lang tijdens de huldiging van PSV
Noa Lang met statement over blessures: "Drie verkeerde diagnoses" Lees ook

"Elke wedstrijd was het confronterend om het team te zien spelen en zelf niet mee te kunnen doen door een hamstringprobleem waar ik sinds augustus last van heb", schreef Lang eerder vanavond. "Door drie verkeerde diagnoses ben ik daar pas in januari achter gekomen. En dat verklaarde waarom ik, elke keer als ik weer minuten ging maken, weer last kreeg van mijn hamstring. Er zijn fouten gemaakt maar ik neem niemand iets kwalijk", aldus Lang.

Lees meer:
0 reacties