PSV-opponent wekt verbazing: "Een miljoen per vetprocent erbij"

Malik Tillman en Niklas Sule
Malik Tillman en Niklas Sule Foto: © Pro Shots

PSV wist woensdagavond niet te winnen van Borussia Dortmund. Het spel van de ploeg van Bosz in de eerste helft riep de nodige vraagtekens op, maar ook een speler van de Duitsers wekte de nodige verbazing: verdediger Niklas Süle.

"Ik vond dit de ideale wedstrijd voor Hirving om zich weer even op de kaart te zetten", begint Luijckx in Voetbalpraat van ESPN. "Maar dan zo invallen... Lozano kwam erin tegenover de niet meest wendbare rechtsback van Dortmund, maar die was wel moeilijk te passeren toch?"

"Daar kom je lastig langs! Dat is behoorlijk opmerkelijk", reageert Kees Kwakman met een kwinkslag. Vervolgens gaat het over het vetpercentage van de Duitse verdediger. "Je ziet eigenlijk door zijn shirt heen dat dat geen acht procent is, maar hij stond toch zijn mannetje. Het was niet zo dat hij aan alle kanten voorbij werd gelopen."

"Hij ontvangt tussen de tien en elf miljoen euro...", vervolgt Kwakman, waarop Luijckx met een lach reageert. "Per miljoentje een vetprocentje erbij!", aldus de oud-voetballer. Het laatste woord is aan Kwakman. "Het ziet er allemaal niet zo florissant uit, maar hij staat wel in de kwartfinale!"

Lees meer:
0 reacties