PSV ooit weer een optie voor Piroe? "Je weet nooit hoe het loopt"

Joël Piroe viert een treffer namens Leeds United
Joël Piroe viert een treffer namens Leeds United Foto: © Pro Shots

Joël Piroe brak niet door bij PSV, maar heeft in het Verenigd Koninkrijk zijn carrière een mooie kickstart gegeven. Bij Swansea City verdiende hij een prachtige transfer naar Leeds United en daar zit hij goed op zijn plek.

"Nu wacht ik rustig af waar mijn pad mij brengt", vertelt Piroe aan Voetbalzone. "Ik heb het naar mijn zin in Engeland, maar het zou zeker leuk zijn om later nog een keer in Nederland te laten zien wat ik in mijn mars heb. Bij welke club? Ik heb voor Feyenoord en PSV gespeeld, maar je weet nooit hoe alles gaat lopen."

"Zij moeten het op dat moment ook nog willen natuurlijk", gaat de spits van Leeds United verder. "Het complete plaatje moet kloppen. Wanneer mijn carrière geslaagd is? Dat vind ik moeilijk om te zeggen. Ik doe er iedere dag alles aan om beter te worden, dat is het belangrijkste."

"Zolang ik dat blijf doen, zal ik later nooit spijt hebben van bepaalde keuzes in mijn carrière. Op korte termijn wil ik in ieder geval in de Premier League spelen met Leeds en ook op dat niveau wil ik laten zien dat ik mijn doelpunten kan maken", aldus Piroe.

Lees meer:
0 reacties