PSV oefent in voorbereiding tegen Belgische en Spaanse tegenstander

Peter Bosz tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk
Peter Bosz tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk Foto: © BSR Agency

PSV heeft het seizoen 2023/2024 afgesloten met een 3-1 overwinning op RKC. De spelers kunnen zich opmaken voor hun vakantie of voor het EK in Duitsland, terwijl de Eindhovense club alweer bezig is met het volgende seizoen.

Sterker nog, het programma van de voorbereiding op het seizoen 2024/2025 is al bekend gemaakt. PSV maakt namelijk bekend dat de eerste training voor het nieuwe seizoen gepland staat op maandag 1 juli, terwijl de ploeg van Peter Bosz op maandag 15 juli vertrekt voor het trainingskamp in het Duitse Klosterpforte.

Voordat het zover is, speelt PSV nog eerst een oefenwedstrijd tegen het Belgische Club Brugge. De wedstrijd vindt plaats achter gesloten deuren, maar wordt wel live uitgezonden door Ziggo Sport. PSV speelt na het trainingskamp op woensdag 24 juli tegen FC Eindhoven, waarna de PSV Fandag op zaterdag 27 juli plaatsvindt.

De Eindhovenaren werken op dat moment al toe naar het treffen met Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en de laatste graadmeter voor het duel tegen de Rotterdammers vindt plaats op diezelfde 27 juli. Ter afsluiting van de fandag is het Spaanse Valencia CF de tegenstander in het Philips Stadion. Op zondag 4 augustus begint het echte werk, als PSV dus om de Johan Cruijff Schaal speelt tegen Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties