PSV niet te verslaan dit seizoen: "Ik vind ze echt next level"

Zondagavond staat de topper PSV - FC Twente op het programma. Voormalig spelersmakelaar René Wagelaar en Heracles-doelman Michael Brouwer vrezen dat het voor de Tukkers een héél lastig verhaal gaat worden.

FC Twente staat zes punten achter Feyenoord, maar Wagelaar gelooft niet dat ze nog aanspraak maken op de tweede plek. "Ik richt me eigenlijk op plek drie. Kans op plek twee acht ik heel klein, zeker ook gezien het programma", stelt hij in VoetbalTijd. PSV is in de Eredivisie ongenaakbaar, ziet ook Brouwer. "Ik vind PSV echt next level. Ik heb ooit tegen het Ajax van Ten Hag gespeeld, toen ze zo ver kwamen in de Champions League, en daar had ik hetzelfde gevoel bij."

De doelman van Heracles Almelo verloor dit seizoen twee keer van de Eindhovenaren en incasseerde acht goals. "We kunnen wel het veld op gaan, maar ze hebben overal een antwoord op. Het is bizar", merkt hij op. Hoe moet FC Twente zich zondag dan opstellen? "Het klinkt simpel, maar een ploeg die zó goed aan de bal is, moet je de bal niet geven. Maar ze kunnen ook wel aardig druk zetten. En als ze onder druk gezet worden geven ze een bal op De Jong. Ze hebben zoveel wapens."

De Eindhovenaren speelden midweeks nog een Europese wedstrijd tegen Borussia Dortmund (2-0), maar Wagelaar denkt niet dat ze daar zondag nog veel last van hebben. "Kijk eens naar hun fysiek, hoe makkelijk ze in Nederland die duels in gaan."

De wedstrijd tussen PSV en FC Twente begint zondagavond om 20.00 uur.

Lees meer:
0 reacties