PSV krijgt flink pak slaag in duel tussen beloften bij Jong AZ

Emir Bars in duel met Jayen Gerold
Emir Bars in duel met Jayen Gerold Foto: © Pro Shots

Niet alleen het eerste elftal van PSV kwam vrijdagavond in actie. Ook de beloften speelden een wedstrijd, al liep dat minder goed af dan bij de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Ze speelden een uitwedstrijd bij Jong AZ.

Het leek erop dat Jong PSV de rust zou halen met een 0-0 stand op het bord. Toch waren het de Alkmaarders die de score nog in de eerste helft wisten te openen. Het was Ernest Poku die op aangeven van Ro-Zangelo Daal de ruststand bepaalde op 1-0 in het voordeel van Jong AZ.

Na de rust kreeg de thuisclub het op haar heupen en zette dit om in goals. In de 67e minuut wist Jurre van Aken Nick Koster te bereiken, die er 2-0 van maakte. Twee minuten later maakte Goncalo Esteves op aangeven van Enoch Mastoras er 3-0 van. Het laatste doelpunt van de Alkmaarders viel in de 78e minuut. Op aangeven van Daal maakte Koster zijn tweede van de avond. Jevon Simons wist nog de eretreffer te maken voor Jong PSV. De assist kwam op naam van Mohamed Nassoh.

Jong PSV staat op plek zestien in de Keuken Kampioen Divisie met 28 punten uit 29 wedstrijden. De volgende wedstrijd van de beloften van PSV is komende maandag. Dan ontvangt het thuis FC Groningen. De aftrap is dan om 20:00 uur.

Lees meer:
0 reacties