PSV komt met goed nieuws voor supporters: "Zien een mooie stijging"

PSV-supporters in Eindhoven
PSV-supporters in Eindhoven Foto: © BSR Agency

Goed nieuws voor PSV-supporters uit Bladel en Someren. Wegens belangstelling voor PSV Direct zijn er in die plaatsen opstaplocaties gerealiseerd. Vanaf het thuisduel met Vitesse (13 april) kunnen stadionbezoekers ook opstappen in de twee eerdergenoemde plaatsen.

PSV Direct is een gezamenlijk initiatief van PSV en Brainport Bereikbaar als slim, makkelijk en duurzaam alternatief voor supporters uit dorpen rond Eindhoven. Asten en Eersel zijn de al bestaande opstaphaltes. "We zien de afgelopen wedstrijden een mooie stijging in het aantal reizigers met PSV Direct", geeft Stadiondirecteur Sjors van den Boogaart aan op de clubwebsite.

"Door de belangstelling uit de dorpen eromheen, hebben we besloten om twee extra haltes toe te voegen. Zo hopen we dat steeds meer fans slim en duurzaam naar het stadion reizen", zegt hij. PSV Direct is een busverbinding vanuit de dorpen Asten, Bladel, Eersel en Someren naar het Philips Stadion. Je reist per touringcar in één keer naar het Philips Stadion. Na afloop van het duel brengt dezelfde bus je ook weer terug. Seizoenkaarthouders kunnen op de website van PSV een busticket kopen.

Lees meer:
0 reacties