PSV kende roerige week na 25ste kampioenschap: "Reuring alom"

Huldiging van PSV op het stadhuisplein
Huldiging van PSV op het stadhuisplein Foto: © Screenshot PSV

PSV legde op 5 mei beslag op de 25ste landstitel in de historie van de club. Wat volgde waren een aantal dagen vol met festiviteiten, maar ook een paar opvallende zaken.

Zo gaf Noa Lang na de huldiging te kennen dat er fouten zijn gemaakt in de diagnose rondom zijn blessure. De vleugelaanvaller neemt de medische staf van PSV niets kwalijk, maar bracht het nieuws dus wel naar buiten. Een dag later kwam naar buiten dat PSV met Ernest Faber praat over een vertrek, terwijl 24 uur later weer bekend werd dat PSV de koopoptie in het contract van Sergiño Dest voorlopig niet zal lichten.

De vrijdag van de week na het kampioenschap bracht PSV goed nieuws naar buiten, want de club bevestigde dat Malik Tillman tot 2028 onder contract staat. "Reuring dus alom in een week waarin PSV op zeer indrukwekkende wijze de 25ste landstitel veroverde en dat dik verdiend flink vierde", schrijft Marco Timmer in Voetbal International

De PSV-watcher haalt een quote van Marcel Bransd aan. "De fans kunnen de zomer met de borst vooruit lopen", vertelde de bestuurder van PSV. Timmer denkt dat dit niet alleen voor de fans geldt, maar ook voor de clubleiding, die uiterst stabiel is. Daarin ligt echter ook de volgende uitdaging. "Bij PSV moet op succes immers altijd nieuw succes volgen", aldus Timmer.

Lees meer:
0 reacties