PSV kan transferstorm verwachten: "Een zinderend slot lonkt"

Ibrahim Sangare viert zijn treffer op Ibrox met Johan Bakayoko
Ibrahim Sangare viert zijn treffer op Ibrox met Johan Bakayoko Foto: © Pro Shots

PSV zit middenin de voorbereiding op de return in de play-offs om deelname aan de Champions League tegen Rangers FC. Desondanks kan de club natuurlijk niet voorkomen dat de nodige transfergeruchten de revue passeren. Er staat nog het nodige te gebeuren bij de Eindhovenaren.

Zo verwacht ook Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad. Er wordt bijvoorbeeld hard getrokken aan Johan Bakayoko. De Belgische vleugelaanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van Burnley, getraind door Vincent Kompany. De Engelse club zou zelfs al een tweede bod op Bakayoko hebben uitgebracht, maar voldoen bij lange na nog niet aan de minimale vraagprijs van PSV.

Naast Bakayoko staat ook Ibrahim Sangaré al tijden in de belangstelling. De Ivoriaan kon vorig jaar zomer en afgelopen winter vertrekken uit Eindhoven, maar besloot bij PSV te blijven. Hij beschikt over een afkoopclausule van zo'n 37 miljoen euro, waardoor hij een 'makkelijk' transfertarget kan zijn voor de grote clubs. Nottingham Forest wordt bijvoorbeeld genoemd als concreet geïnteresseerde club. Zij kijken of ze de transfersom voor Sangaré kunnen ophoesten.

Bij een vertrek van Sangaré lijkt de Belg Aster Vranckx snel te worden aangetrokken door de Eindhovenaren. De middenvelder staat momenteel onder contract bij VfL Wolfsburg, maar hoeft daar niet op veel speeltijd te rekenen. Ook centraal achterin wil PSV nog zaken doen. Hier worden Zeno Debast, Miles Robinson en sinds kort ook weer Jarrad Branthwaite genoemd.

Elfrink verwacht dan ook nog genoeg drukte op transfergebied bij PSV, maar denkt niet dat er tot aan de return tegen Rangers FC nog iemand vertrekt. "Een zinderend slot lonkt, maar de komende vijf dagen zal het uitgaand verkeer zeer beperkt zijn. De Eindhovenaren kunnen namelijk geen nieuwe spelers meer inschrijven voor het tweeluik met Rangers", aldus Elfrink.

Lees meer:
0 reacties