"PSV kan dat voor Noa Lang ophoesten, maar er blijft niet veel over"

Noa Lang tegen Italië
Noa Lang tegen Italië Foto: © Orange Pictures

PSV staat voor een drukke transferperiode, maar toch blijft het de laatste dagen opvallend rustig rondom de Eindhovense club. Desalniettemin wordt verwacht dat PSV de nodige versterkingen gaat aantrekken.

PSV lijkt af te stevenen op een transfer van Ricardo Pepi. De transfer van de Amerikaans international neemt meteen een flinke hap uit het beschikbare transferbudget van de Eindhovenaren, aangezien Pepi ruim negen miljoen euro moet kosten. En dat terwijl PSV ook op de linksbuiten-positie spelers nodig heeft. Waarvan één een directe opvolger van Cody Gakpo moet worden.

Zo blijft PSV nog altijd serieus geïnteresseerd in Noa Lang, maar de 24-jarige Oranje-international moet een bedrag van zo'n twaalf miljoen euro kosten. Een serieuze klap met geld. "Dat kan de club na Pepi wel ophoesten, maar heel veel budget blijft er dan ook niet meer over", schrijft PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International.

Mochten spelers als Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez verkocht worden, is er weer budget om die posities te vervangen en goed in te vullen. Hierdoor lijkt ook de defensie van de Eindhovenaren later in de transferperiode aan de beurt te komen, tenzij er verdedigers verkocht gaan worden. André Ramalho geniet bijvoorbeeld de interesse van meerdere clubs, zo weet Timmer.

Lees meer:
0 reacties