'PSV jaagt op 18-jarige centrale verdediger van Bayer Leverkusen'

Madi Monamay namens Bayer Leverkusen
Madi Monamay namens Bayer Leverkusen Foto: © BSR Agency

PSV probeert om de 18-jarige Madi Monamay over te nemen van Bayer Leverkusen. De centrale verdediger geldt als een groot talent en speelt doorgaans rechts in het centrum.

De Belgische voetballer traint soms mee met de eerste selectie van de Duitse kampioen, maar speelt vooralsnog bij de Onder 19. Monomay staat dus te boek als een groot talent en is dus op de radar van PSV verschenen, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. "Bij PSV is Jan Vennegoor of Hesselink degene die de contacten met Monamay warm probeert te houden. Hij heeft nog maar een contract voor een jaar bij Leverkusen en kan vermoedelijk voor een niet al te hoge transfersom vertrekken", schrijft de PSV-watcher.

PSV wil Jong PSV ook dusdanig versterken en de komst van Monomay past binnen dat kader. De Eindhovenaren hebben wel flinke concurrentie in de strijd om de Belg, want ook in België willen de topclubs met een belofteteam hem graag overnemen. Monomay zelf wil ook via een Jong-team snel doorstoten naar het hoogste niveau.

Lees meer:
0 reacties