'PSV is op achtergrond bezig met contractverlenging voor Veerman'

Joey Veerman
Joey Veerman Foto: © Pro Shots

PSV zou op de achtergrond druk bezig zijn om Joey Veerman langer aan zich te binden. Daartegenover staat dat de controlerende middenvelder graag een stap hogerop wil maken.

Zaakwaarnemer Nathan van Kooperen beweerde bij ESPN dat PSV in de winterse transferwindow aanbiedingen heeft gekregen van het Russische FK Zenit Sint-Petersburg en de Saoedische club Al-Ettifaq. Veerman zou een stap hogerop willen maken maar voelt er volgens Van Kooperen ook wel wat voor om langer in Eindhoven te blijven: "Hij heeft nu nog alles om voor te spelen: kampioen worden met PSV, ver komen in de Champions League en er komt nog een EK aan," vertelt de zaakwaarnemer.

Van Kooperen geeft aan dat Veerman bij PSV blijft als er niets voor hem komt komende zomer. Waarschijnlijk zal hij de middenvelder dan wel een hoger salaris verdienen in Eindhoven. Als PSV dan wat water bij de wijn doet, kan het voor buitenlandse clubs aantrekkelijker worden om de middenvelder in een later stadium weg te plukken bij de huidige koploper van de Eredivisie.

Lees meer:
0 reacties