PSV-icoon haalt hard uit: "Het is tijd om schoon schip te maken"

Ook PSV-icoon Willy van de Kerkhof baalt van de gang van zaken bij PSV. De voormalig voetballer van de Eindhovenaren denkt dat het misschien wel eens tijd is om de bezem door de club te halen en volgend seizoen compleet opnieuw te beginnen.

"Echt ongelooflijk... Ik was er even stil van toen ik het hoorde", reageert Van de Kerkhof voor de camera van VoetbalPrimeur op het opstappen van Van Nistelrooij. "Ik ben er nog steeds beduusd van. De spelers hebben de trainer laten vallen in dit opzichte. Als je afgelopen zondag ook ziet. Zonder die twee blunders vraag ik me af of Van Nistelrooij was opgestapt. Ik denk dat hij nu dan nog trainer was geweest."

"Als we gewonnen hadden en de tweede plaats hadden vastgesteld, dan was dit niet aan de hand geweest", gaat het icoon van de Eindhovenaren verder. "Ik mis bij wedstrijden ook dat heel veel spelers niet het onderste uit de kan willen halen. Misschien is dat wel de ergernis geweest die Van Nistelrooij heeft doen besluiten om er een punt achter te zetten."

"Misschien is het nu juist wel eens tijd om schoon schip te maken. En proberen om het nieuwe seizoen een volledig nieuwe start te maken. Met een PSV-elftal wat 90 minuten lang wil voetballen. Ik mis gewoon de mentaliteit die je bij Feyenoord wel ziet. Het is 50 minuten aanvallen en dan zien wel wel hoe het verder loopt. Dat kan niet", aldus Van de Kerkhof.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand