PSV-huurling maakt sterke indruk: "Als Twente zou ik zeggen..."

SC Heerenveen won afgelopen zondag met 2-0 op bezoek bij Heracles Almelo. Journalist Tijmen van Wissing raakte bepaald niet onder de indruk van verdediger Sven Sonnenberg, maar PSV-huurling Fredrik Oppegård maakte wél weer indruk.

"Als Sonnenberg in de één-tegen-één komt, met Nunnely die in zijn nek hijgt... Hij kan de deur niet dichtgooien", zegt Tijmen van Wissing in De Oosttribune van RTV Oost. "Het is een van de meest beperkte voetballers van de Eredivisie. Deze jongen zat op de bank in de Keuken Kampioen Divisie."

Jan van Staa vond ook Jizz Hornkamp tegenvallen. "Ik heb maar één momentje van hem gezien. Die had er ook in gemoeten. Wel mooie pass van Hrustic", zegt hij. Van Wissing vult aan: "Daar moeten we Van de Looi echt credits voor geven. Een geweldige aankoop, net als Oppegård."

"Als Twente zou ik zeggen: achter Salah-Eddine, met zoveel Europese wedstrijden, dan zoek je toch een linkervleugelverdediger? Je leest dan over Ouwejan. Ik durf het ook wel aan met Oppegård. Misschien hetzelfde type als Salah-Eddine, maar echt goed", aldus Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties